Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα λάθη με Αμπερντίν κι η νοοτροπία νικητή

Δημοφιλή

Αυτό που έγινε στο Αμπερντίν, δεν ήταν κόντρα στη ροή των πραγμάτων. Απεναντίας…

Ακόμη κι όταν το σκορ έγινε 2-0, μόνο ένας άμυαλος θα πόνταρε τα λεφτά του στην ήττα του ΠΑΟΚ.

Το 2-0 έγινε όντως κόντρα στη ροή του αγώνα, χωρίς να μπορέσει η Αμπερντίν να κάνει μια οργανωμένη επίθεση της προκοπής, μέσα από ορθολογική ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ήταν δύο γκολ που προήλθαν από χοντρά λάθη του ΠΑΟΚ, ενώ ήλεγχε το παιχνίδι κι αυτό πρέπει να προβληματίσει και να γίνει μάθημα.

Δεν γίνεται να αντιμετωπίζεις το φάσμα της ήττας με αντίπαλο μια ομάδα, που δεν σου έχει κάνει ούτε μία ευκαιρία! Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια ατομικά λάθη, σαν κι αυτά που έγιναν και στα δύο γκολ…

Από την άλλη, η ανατροπή ήρθε φυσιολογικά, παρότι τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλή ποιότητα γι΄ αυτή τη διοργάνωση και έχει μάθει να παίζει το ποδόσφαιρό του, χωρίς να πανικοβάλλεται, χωρίς να πιέζεται από το ρολόι.

Ακόμη και στο 90+ η μπάλα πήγαινε οργανωμένα και μεθοδικά προς την άλλη περιοχή, χωρίς γεμίσματα και ενέργειες που κάνουν τη μπάλα διεκδικήσιμη. Κι αυτό το ποδόσφαιρο, όταν μπορείς να το παίξεις, τρελαίνει και στρεσάρει τον αντίπαλο, παρότι κερδίζει.

Ειδικά μετά το 65’ που ο Λουτσέσκου έριξε στο παιχνίδι ακόμη περισσότερη ποιότητα και παίκτες που μπορούν να αλλάξουν παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι με τη νοοτροπία νικητή που τον έχει “ποτίσει”, δεν θα το παρατήσει το παιχνίδι και τελικά το γύρισε.

Όσοι μιλούν για τύχη, απλά δεν βλέπουν μπροστά τους!


Τελευταία νέα

Ωρα ημιτελικών σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Mετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ με τους συνολικά τέσσερις πρώτους...

Στην ίδια κατηγορία