Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, 2023

Συνεργασία για νέους Κωνσταντέλιες

Δημοφιλή

Στο δίκτυο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ εντάσσεται η σχολή Αγίας Παρασκευής Βόλου, μια ακαδημία από την οποία «βγήκε» και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας! .

Στο δελτίο Τύπου της, η ακαδημία από τη Μαγνησία αναφέρει ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δικεφάλου, βλέποντας τη διάθεση και την εμπιστοσύνη που αυτός δείχνει στους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την ένταξη της Σχολής μας στο δίκτυο ακαδημιών του PAOK Network. Μετά από 25 χρόνια παρουσίας της Σχολή Αγίας Παρασκευής Βόλου στις αναπτυξιακές ηλικίες ποδοσφαίρου, βλέποντας την διάθεση της ΠΑΕ PAOK FC και την εμπιστοσύνη που δείχνει στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, δεχθήκαμε τη πρόταση – πρόσκληση να ενταχθούμε στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με στόχο την ανάδειξη των Ελλήνων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Επιθυμία μας, μετά τους Παναγιώτη Γλύκο, Γιάννη Κωνσταντέλια, Θύμιο Θεοδωρίδη και Θοδωρή Καλόγηρο να δούμε και άλλους αθλητες της Σχολής να εντάσσονται στα αναπτυξιακά τμήματα της ΠΑΟΚ Academy με στόχο τη καθιέρωση στην πρώτη ομάδα».


Τελευταία νέα

Tρομακτική Νιούκαστλ διέλυσε την Παρί

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι έκαναν απόψε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων του Champions League με τα...

Στην ίδια κατηγορία