Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με 24 παίκτες στο Ελσίνκι ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ώρα Ευρώπης για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το ταξίδι του στην φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24 στη Φινλανδία κόντρα στην Ελσίνκι και θέλει να ξεκινήσει με τρίποντο την πορεία του.

Η προπόνηση της Τρίτης (19.09) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης στο Ελσίνκι. Οι προπονητές έδειξαν το πλάνο τους στους παίκτες μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ οι βασικοί κόντρα στον Άρη έβγαλαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο συνέχισαν με ατομικά προγράμματα και δεν υπολογίζονται για την επικείμενη αναμέτρηση, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει στη διάθεσή του τους:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη, Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρα , Σβαμπ , Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Βρακά, Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον, Τζίμα, Σαμάτα.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το απόγευμα για Φινλανδία με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Την Τετάρτη (20.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:30 στην Bolt Arena, ενώ για τις 19:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντενυξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία