Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ένας γκαφατζής στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ελσίνκι, στην οποία, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ορίστηκε ομάδα Ρουμάνων διαιτητών με επικεφαλής, στο χορτάρι, τον Μαριάν Μπάρμπου.

Ωστόσο οι συμπατριώτες του δεν φαίνεται να τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του 35χρονου ρέφερι από την πόλη Φαγκάρα, αφού κείμενο της ιστοσελίδας «sport.ro» εύχεται…. καλή τύχη στον Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά από αυτόν τον ορισμό.

Μάλιστα, χαρακτηρίζουν τον Μαριάν Μπάρμπου ως τον «βασιλιά του λάθους» στη διαιτησία της Ρουμανίας, υπογραμμίζοντας ότι έχει γίνει διάσημος στη χώρα για τις γκάφες του.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Μαριάν Μπάρμπου, ο… βασιλιάς του λάθους στη ρουμάνικη διαιτησία.

Ο 35χρονος διαιτητής έχει γίνει διάσημος στη Ρουμανία για τις γκάφες του. Σε ένα παιχνίδι Στεάουα- Ούτα, καταλόγισε δύο απίστευτα πέναλτι για τους γηπεδούχους, που επικράτησαν με 2-1.

Στη συνέχεια είχε οριστεί και σε ένα παιχνίδι Τότεναμ- Ρεν, για το Conference League.

Φέτος τον Φεβρουάριο, ο Μπάρμπου ήταν διαιτητής VAR στο Βολουντάρι- Στεάουα (1-2), όπου έκλεισε τα μάτια σε ξεκάθαρη αποβολή του Μάλκομ Εντζούμα, που τότε έπαιζε στη Στεάουα. Ωστόσο, και πάλι βρήκε άμεσα νέο ευρωπαϊκό ορισμό, αφού λίγες ημέρες αργότερα ήταν στο Ρεάλ Μαδρίτης- Σάλτσμπουργκ, για αγώνα του Youth League της UEFA».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία