Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συνελήφθησαν οπαδοί της Χαρτς έξω από την Τούμπα

Δημοφιλή

Τέσσερις οπαδοί της Χαρτς συνελήφθησαν χθες (31/8) έξω από την Τούμπα πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα play off του Conference League, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ειδικά συνεργεία ελέγχου συγκροτήθηκαν από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον έλεγχο των φιλάθλων που εισέρχονταν σε γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρική αναμέτρηση, χθες .

Στο πλαίσιο των ελέγχων, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και δύο άτομα για παράβαση των Νόμων περί αθλητισμού και περί φωτοβολίδων.

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο ηλικίας 27 (γυναίκα), 22, 23 και 20 ετών αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες από το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας.

Βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν πυρσός, καπνογόνο και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές».


Τελευταία νέα

Όταν «σφραγίστηκε» το αήττητο πρωτάθλημα (video)

Σημαδιακή ημερομηνία είναι η σημερινή, 5 Μαΐου για τον ΠΑΟΚ, καθώς σαν σήμερα το 2019... σφράγισε τον τίτλο του...

Στην ίδια κατηγορία