Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα με τριάρα στον ΟΦΗ για την Κ19!

Δημοφιλή

Με το… δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Κ19 της Super League ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 1-3. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τον ΟΦΗ να απειλεί και να φτάνει μία… ανάσα από το γκολ στο 34’, με την εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη να καταλήγει στο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε δύο γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα στο 26’ με την κεφαλιά του Χατσίδη και στο 29’, σε αντεπίθεση με σουτ του Δεληγιάννη και έβαλε στέρεες βάσεις για να φύγει με το διπλό από το Ηράκλειο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανοίχτηκε αρκετά για να βρει το γκολ που θα τον ξαναβάλει στο παιχνίδι, όμως ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος και σκόραρε στο 52’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλόγηρου, διαμορφώνοντας το 0-3.

Ο ΟΦΗ πάντως είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 66’ με το δοκάρι στην κεφαλιά του Μερκούρη, και στο 67’ με την κεφαλιά του Χότζα που έφυγε λίγο άουτ. Ο Όμιλος κατάφερε εν τέλει να βρει το γκολ της τιμής. Στο 89’ ο Τσερεβελάκης σκόραρε με προβολή και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.


Τελευταία νέα

Ο πιο παραγωγικός Αντρίγια Ζίβκοβιτς της τετραετίας

Την πιο παραγωγική του χρονιά στον ΠΑΟΚ διανύει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που "τρέχει" την τέταρτη σεζόν του στην Τούμπα. Τη...

Στην ίδια κατηγορία