Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Σβαμπ: «Θα επέστρεφα στην Ραπίντ»

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ εκμεταλλεύτηκε το πασχαλινό ρεπό των προηγούμενων ημερών και βρέθηκε στην Αυστρία, προκειμένου να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πατρίδα του, ο έμπειρος μέσος έδωσε το παρών στο ντέρμπι της Ραπίντ Βιέννης και της Αούστρια, το οποίο έληξε με το εντυπωσιακό 3-3. Μάλιστα μίλησε και στα ΜΜΕ της πατρίδας του, για την πορεία του στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ:

«Βρίσκομαι στην τρίτη μου σεζόν στην ομάδα και προκριθήκαμε για ακόμα μια φορά στον τελικό του Κυπέλλου. Υπάρχει μεγάλο ροτέισον στην ομάδα, πλέον αγωνίζομαι ξανά τακτικά, βρίσκομαι στην αρχική ενδεκάδα, περίπου στα μισά παιχνίδια».

Για τις σπουδές του:

«Μετά από τρεισήμισι χρόνια, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, και τώρα θα ασχοληθώ με το μεταπτυχιακό, με εστίαση στο Sports Managment».

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για το μέλλον του, κι αν σκέφτεται μια πιθανή επιστροφή του στη Ραπίντ. Ο Σβαμπ υπογράμμισε ότι το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Ο 32χρονος μέσος τόνισε ότι η σύνδεση του με την ομάδα δεν έχει «σπάσει», και ότι «θα μπορούσε να φανταστεί» την επιστροφή του στη Ραπίντ.


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία