Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ντεσπόντοφ: «Το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ είναι… μοναδικό»

Δημοφιλή

Ο  Κίριλ Ντεσπόντοφ έδωσε συνέντευξη στη Βουλγαρία και σε αυτή σημείωσε πως πως νιώθει απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως, ενώ ανέφερε πως ο τίτλος με τον Δικέφαλο είναι μοναδικός!

Αναλυτικά:

«Όταν πήρα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, πολλοί με επέκριναν. Είπα ότι δεν μετανιώνω στιγμή γι’ αυτό το βήμα. Ένιωσα εσωτερικά ότι εκεί θα μου πάνε καλά τα πράγματα. Αυτό που ένιωσα, έγινε.

Ξεκινάμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ευθύνη είναι πολύ μεγαλύτερη. Έχουμε πραγματικές πιθανότητες να προκριθούμε στους ομίλους».

Για το βράδυ της φιέστας ανέφερε:

«Δεν περιγράφεται αυτό που ζήσαμε. Ήταν κάτι που δεν έχω ξαναδεί! Αυτή η αγάπη των φιλάθλων, αυτή η χαρά… Φαινόταν στα μάτια τους. Δεν υπήρχε άνθρωπος στο γήπεδο που να μην έκλαψε.

Με είχαν προετοιμάσει κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που είχαν κατακτήσει τον τίτλο. Μου είπαν: «Θα δεις περί τίνος πρόκειται!» Το περίμενα σε γενικές γραμμές αλλά στο τέλος της ημέρας μάλλον δεν ήμουν έτοιμος γι΄αυτό που έζησα.

Ο τίτλος με τον ΠΑΟΚ είναι μοναδικά γλυκός. Είναι εκπληκτικό, βλέπετε τι έγινε, 40 χιλιάδες μέσα στο γήπεδο. Κάναμε κάτι εκπληκτικό. Ελπίζω να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Τέτοια αγάπη, να κλαίνε, είναι κάτι εκπληκτικό.

Ο τίτλος αυτός είναι Νο1 στην καριέρα μου. Είμαι ευγνώμων για όλους τους τίτλους μέχρι στιγμής, με τη Λουντογκόρετς ήταν επίσης κάτι δυνατό, αλλά αυτός με τον ΠΑΟΚ μάλλον θα παραμείνει για πάντα νούμερο 1 στην καριέρα μου».

Για το ματς με τον Άρη: 

«Σίγουρα δεν χάρηκαν που δεν έφεραν ισοπαλία. Πήγαμε στο σπίτι τους, στο γήπεδό τους και πήραμε το πρωτάθλημα, αυτό πονάει. Έχουν μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το Κύπελλο στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουν κατακτήσει τρόπαιο εδώ και 56 χρόνια…

Είμαι χαρούμενος που κατακτήσαμε αυτό το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική. Μετά την ισοπαλία που φέραμε με την Λαμία, είχαμε ακόμη μεγαλύτερο πείσμα ενόψει των τεσσάρων ντέρμπι που είχαμε μπροστά μας.

Στην Ελλάδα υπάρχουν πέντε ομάδες που είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο, είναι ισάξιες, με καλούς Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές. Το ποδόσφαιρο θα συνεχίζει να αναπτύσσεται, η Ελλάδα έχει ομάδα στον τελικό του Conference League».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία