Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Στροφή» στον Άρη

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ακριβά τα λάθη του στην Κροατία και ηττήθηκε με 2-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μαξιμίρ, στην πρώτη κόντρα των δυο ομάδων για τη φάση των «16» του UEFA Europa Conference League 2023-24 και με δεδομένο πως δεν προσφέρεται η πολυτέλεια χρόνου για περαιτέρω αναλύσεις, μετατοπίζει την προσοχή του στην εντός έδρας κεκλεισμένων αναμέτρηση με τον Άρη με φόντο την πρεμιέρα των Play Off.

Άξιο αναφοράς πως το αγωνιστικό τμήμα θα παρατείνει κατά λίγες ώρες την παραμονή του στο Ζάγκρεμπ, αφού όπως αποφάσισαν οι ιθύνοντες του Δικεφάλου η ομάδα διανυκτέρευσε στην Κροατία έχοντας προγραμματισμένη προπόνηση το σήμερα (08/03) το πρωί. Ενδεικτικό πως οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» το πρωί της Παρασκευής θα προπονηθούν επί κροατικού εδάφους και θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη το μεσημέρι.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα αποχωρήσει στις 14:00 από την Κροατία για να επιστρέψει στην βάση της και να στρέψει την προσοχή της στο ματς με τον Άρη. Σε επίπεδο απουσιών με γνώμονα την εντός έδρας αναμέτρηση με τους »«κιτρινόμαυρους υπενθυμίζεται πως προ λίγων ημερών ο Άλι Σαμάτα υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση και επομένως στέρησε το ταξίδι του στην Κροατία. Εκτός αποστολής τέθηκε και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που προσβλήθηκε από ίωση, αλλά κι οι Σάστρε, Εκόνγκ και Μιχαηλίδης που ακολουθούσαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Κ-15 του ΠΑΟΚ σπάει φέτος τα κοντέρ!

Απταιστη διαδρομή καταγράφει η φετινή Κ-15 του ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε μόνο με νίκες (δεκαοχτώ) τις υποχρεώσεις της στις δύο...

Στην ίδια κατηγορία