Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

STOP και στις σουίτες των γηπέδων

Δημοφιλή

Στο πλαίσιο της εξάλειψης της οπαδικής βίας με πρόσφατο περιστατικό τα όσα έλαβαν χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη» μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, η κυβέρνηση προωθεί εκτός του μέτρου περί κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες και τα νέα εισιτήρια. Λεπτομέρειες αναφορικά με αυτό έδωσε στην κάμερα της ΕΡΤ1 ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Μαυρώτας, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως η διάθεσή τους σε χάρτινη μορφή πρόκειται να καταργηθεί όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα.

Μία ακόμη διευκρινιστική ερώτηση που τέθηκε από πλευράς Super League προς το υπουργείο Αθλητισμού κατόπιν σχετικού αιτήματος των ΠΑΕ αφορούσε τις σουίτες των γηπέδων, με τον Γιάννη Βρούτση να ανάβει «κόκκινο» δεδομένου πως «αποτελούν αναμφίβολα μέρος των εξεδρών του γηπέδου, επομένως εφαρμόζεται και στους χώρους αυτούς».

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού: «Σας ενημερώνω ότι κατά τον χρόνο διεξαγωγής μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, οι σουίτες μίας αθλητικής εγκατάστασης (γηπέδου) αποτελούν αναμφίβολα μέρος των εξεδρών του γηπέδου, επομένως εφαρμόζεται και στους χώρους αυτούς η από 11/12/2023 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 203) και απαγορεύεται η παρουσία θεατών».


Τελευταία νέα

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για Μουλέκα»

Φερόμενη πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ στον επιθετικό της Μπεσίκτας, Τζάκσον Μουλέκα, όπως μεταδίδει την τελευταία ώρα ο Τύπος της...

Στην ίδια κατηγορία