Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ελσίνκι και μετά… λουκέτο!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί σήμερα 14/12 με την φινλανδική Ελσίνκι για την 6η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ήδη προκριθεί στη φάση των «16» της διοργάνωσης, καθώς είναι αήττητος έχοντας 13 βαθμούς και θα ήθελε να ολοκληρώσει την παρουσία του στην τωρινή φάση έχοντας το αήττητο.

Άξιο αναφοράς είναι πως το σημερινό 14/12 παιχνίδι θα είναι το τελευταία με κόσμο στο γήπεδο της Τούμπας και γενικότερα στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, αφού από το Σαββατοκύριακο ξεκινούν να εφαρμόζονται τα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, που έχουν ως συνέπεια το κλείσιμο των γηπέδων.

Η ημερομηνία ολοκλήρωσης των μέτρων με τα τωρινά δεδομένα είναι στις 12 Φεβρουαρίου και έτσι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα το βράδυ της Πέμπτης 14/12 να παρακολουθήσει την ομάδα του δια ζώσης για τελευταία φορά πριν ξεκινήσει η εφαρμογή των μέτρων.


Τελευταία νέα

Περιμένουν πως και πως τον Εκόνγκ οι Νιγηριανοί

Τα πεπραγμένα του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, απασχολούν ιδιαίτερα τα μέσα της Νιγηρίας, τα οποία...

Στην ίδια κατηγορία