Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στον τελικό του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με μεγάλη εμφάνιση στον ημιτελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 7-8 της Βουλιαγμένης και πήρε την πρόκριση στον τελικό, όπου και θα διεκδικήσει την κορυφή!

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησε σημαντική διαφορά. Κυριαρχώντας και στις δύο μεριές της πισίνας, ο ΠΑΟΚ τελείωσε το πρώτο μέρος προηγούμενος στο σκορ με τέσσερα τέρματα, 1-5.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί η Βουλιαγμένη να αντέδρασε, ωστόσο αυτό δεν φόβισε σε κανένα σημείο τους παίκτες του Δικεφάλου, οι οποίοι διατήρησαν την διαφορά και πήραν την πρόκριση με 7-8.

Στον τελικό, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το ΝΟ Χανίων, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Το πρώτο σπριντ είναι προγραμματισμένο για σήμερα (10/7) στις 18:30.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-3, 4-3, 2-0

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Πατσίκας, Κορίτσας, Σπυρίδης, Καρατζάς 4, Φουρναράκης 1, Λασκαρίδης 2, Καπράγκος, Κεχαλάρης, Γιόγκας, Τόττης, Λεωνιδάκης, Σαλέχ, Σταθόπουλος, Τσιούμας 1, Μπαρτζώκας


Τελευταία νέα

Ομάδα και κόσμος έγιναν… ένα! (pics)

Τρομερές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο φινάλε του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος έβγαλε ψυχή και σφυγμό έχοντας «καρπωθεί»...

Στην ίδια κατηγορία