Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κουλιεράκης: «Να παίζω και εγώ στην πρώτη ομάδα» (video)

Δημοφιλή

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε στην κάμερα του PAOK TV κάνοντας τον δικό του απολογισμό για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, αναφέρθηκε στον Ράζβαν Λουτσέσκου και έκανε γνωστό το όνειρό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χαρά είναι που βρίσκομαι εδώ στην προετοιμασία, εννοείται πως είμαι χαρούμενος και από πέρσι που πάλι είχα βρεθεί στην προετοιμασία και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζεται αυτό το όμορφο ταξίδι.

Είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Νιώθω ένα με την ομάδα. Οι συμπαίκτες μου με έχουν κάνει να νιώθω πολύ άνετα. Είναι πολύ διαφορετικά».

Για το τι κέρδισε από την προετοιμασία:

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικά και τα meeting και οι προπονήσεις και όλες οι συναντήσεις που κάνουμε και με τους συμπαίκτες μου και με το σταφ. Έχω μάθει πολλά αυτές τις δύο εβδομάδες και από τις προπονήσεις που είναι πολύ εντατικές με πολλή πίεση και πολλή τακτική και εννοείται κάθε μέρα μαθαίνω όλο και περισσότερα».

Για το τι του φάνηκε πιο δύσκολο στην προετοιμασία:

«Νομίζω πως το πιο δύσκολο ήταν να προσαρμοστώ στο τακτικό κομμάτι και στα θέλω που ζητάει ο προπονητής. Διότι και ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος σε σχέση με την Β’ ομάδα και την Κ19, αλλά νομίζω πως το τακτικό κομμάτι και οι λεπτομέρειες που ζητάει ο προπονητής είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και που πρέπει να βελτιώσω ακόμα, αλλά και που με έκανε να προσαρμοστώ πιο δύσκολα».

Για το τι ζητάει από τον εαυτό του:

«Να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος, να κερδίζω την εμπιστοσύνη του προπονητή και μέρα με τη μέρα να βλέπω ότι βελτιώνομαι και να αρχίζω να παίζω και εγώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ σε επίσημα παιχνίδια».

Δείτε παρακάτω το video του PAOK TV:


Τελευταία νέα

Παραμένει εκτός ο Μπάμπα

Υπολογίζοντας εκ νέου στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του κατόπιν της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των...

Στην ίδια κατηγορία