Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Στόχος η νίκη κόντρα στον Αερωπό στη Μίκρα!

Δημοφιλή

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα (26/2, 16:00) στο Σπίτι του Χάντμπολ τον Αερωπό Έδεσσας στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Ο Δικέφαλος μπαίνει στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της Handball Premier και στοχεύει σε μία ακόμη νίκη, πριν στρέψει την προσοχή του στα παιχνίδια των Play off.

Ο Παναγιώτης Γούσιος θα χρησιμοποιήσει τα τρία τελευταία παιχνίδια ως μία δυνατή προετοιμασία, προκειμένου η ομάδα του να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις απαιτητικές «μάχες» των ημιτελικών του πρωταθλήματος.

Στον αντίποδα, ο Αερωπός Έδεσσας προέρχεται από τη νίκη κόντρα στα Βριλήσσια και πλέον στις τρεις τελευταίες «στροφές» της κανονικής διάρκειας θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες για την είσοδο του στην τετράδα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Παναγιώτη Γούσιου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Αερωπού είναι σε πολύ κατάσταση με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη, ώστε να σφραγίσουμε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια, και να δουλέψουμε απρόσκοπτα στη διακοπή για το φινάλε της σεζόν».


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία