Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Έκρηξη» και από Μπότο για το VAR! (video)

Δημοφιλή

Μετά το ξέσπασμα του Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και τις «βόμβες» του Κυριάκου Κυριάκου για το VAR, που δεν είδε για ακόμα μια φορά μια φάση υπέρ του ΠΑΟΚ, τώρα στο ξεκάθαρο χέρι- πέναλτι του Πήλιου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, δημόσια θέση πήρε και ο Ζοσέ Μπότο.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου «ξέσπασε» μέσω των social media, αναρτώντας το video των δηλώσεων του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τη χαρακτηριστική λεζάντα «Η γ…η αλήθεια!», για να σταθεί με αυτόν τον τρόπο δίπλα στον προπονητή της ομάδας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ «βράζει» μετά τη νέα διαιτητική αδικία, που στέρησε τη δυνατότητα από την ομάδα να κατακτήσει ακόμα δύο πόντους, σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Είναι πολύ απλό το VAR είναι εδώ για να διορθώνει τα λάθη. Μέχρι τώρα έχει μια άλλη δουλειά, να γ@@@@ τον ΠΑΟΚ. Οι κανόνες στο ποδόσφαιρο είναι ίδιοι για όλους, στα τελευταία παιχνίδια έχουμε χάσει τέσσερις βαθμούς με λάθη του VAR».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη José Boto (@jboto.04)


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία