Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Για το τρίποντο κόντρα στην Καρδίτσα!

Δημοφιλή

Αγώνα έχει σήμερα (26/2, 15:00) η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η οποία αντιμετωπίζει τις Ελπίδες Καρδίτσας στο Προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου για την 12η αγωνιστική της Women’s Football League.

Οι «ασπρόμαυρες» προέρχονται από σπουδαία νίκη επί του Άρη με 0-3 και θέλουν να παραμείνουν αήττητες στο πρωτάθλημα. Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς σε 11 αγώνες.

Σήμερα έρχονται αντιμέτωπες με τις Ελπίδες Καρδίτσας, οι οποίες την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλες απέναντι στην Καστοριά με 1-1, αποτέλεσμα το οποίο τις κράτησε στην τέταρτη θέση με 14 βαθμούς. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κανάτα στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε όλο και πιο έτοιμοι, με απώτερο σκοπό στα παιχνίδια των πλέι-οφ να δημιουργήσουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο. Αυτό προϋποθέτει διαρκή δουλειά στο γήπεδο και καθημερινή προσήλωση στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα!».


Τελευταία νέα

Αταμάν: «Θέλουμε την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη»

Ηττημένος έφυγε από το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στον Παναθηναϊκό,...

Στην ίδια κατηγορία