Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στο… παιχνίδι της απόκτησης του Καρασκάλ η Βάσκο Ντα Γκάμα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του τον Χόρχε Καρασκάλ, με τον Δικέφαλο να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ η Βάσκο Ντα Γκάμα, μπαίνει δυνατά για την απόκτησή του. Η ιστοσελίδα «Goal» κάνει αναφορά στην πρόταση της Βάσκο προς τη ρωσική ομάδα, για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Βάσκο έκανε πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του, ενώ τονίζει πως πολλές ομάδες της Βραζιλίας γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του.

Στην συνέχεια το κείμενο αναφέρει:

«Η Βάσκο συζητά με τους μάνατζερ του Καρασκάλ για να καταλήξει σε έναν κοινό παρονομαστή. Η διαπραγμάτευση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, αλλά ο Κολομβιανός ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Τον Ιανουάριο, ο επιθετικός μέσος ήταν περιζήτητος από ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Βραζιλίας, αλλά οι Ρώσοι έπαιξαν σκληρά και ζήτησαν υψηλό ποσό για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την ρήτρα λόγω του πολέμου και να αναστείλει το συμβόλαιο με τους Ρώσους».

Την πρόταση της Βάσκο Ντα Γκάμα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Καρασκάλ, επιβεβαιώνει και ο Ιβάν Καρπόφ, με τον Ρώσο δημοσιογράφο να τονίζει πως:

«Σχετικά με την πρόταση της Βάσκο για τον Καρασκάλ, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Μπορώ να προσθέσω ότι οι Βραζιλιάνοι έκαναν προσφορά 4.000.000 ευρώ συν μπόνους που μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 5.000.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Δεν πρόκειται για πρόταση δανεισμού όπως αυτή που έκανε πρόσφατα η Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά το ποσό είναι πολύ μικρό. Αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια».


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία