Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αποχώρησε με δάκρυα από την Μαρσέιγ ο Παγέτ (video)

Δημοφιλή

Μετά από 6 χρόνια στην Μασσαλία, ο Ντμίτρι Παγέτ έλυσε το συμβόλαιο του με την Μαρσέιγ και το ανακοίνωσε με τον πιο φορτισμένο τρόπο. Υποστολή σημαίας στην Μασσαλία, με τον Ντμίτρι Παγέτ να αποχωρεί για δεύτερη φορά από την Μαρσέιγ. Μετά από 6 χρόνια, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους σε μία σχέση αγάπης και να λύσει το συμβόλαιο του με τον γαλλικό σύλλογο, έπειτα από 326 παιχνίδια, 78 γκολ και αναρίθμητα χάι-λάιτς. Ο Παγέτ ανακοίνωσε το αντίο με δάκρυα στα μάτια σε μία φορτισμένη συνέντευξη τύπου και ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, αφού ακόμα νιώθει ακμαίος και δυνατός.

«Είχαμε μια συζήτηση στην προπόνηση με τον Πρόεδρο. Ήταν πάντα ειλικρινής, ακόμα κι αν δεν ήταν αυτό που σχεδίαζα από την πλευρά μου και είναι δύσκολο να το κάνω. Μου πήρε λίγο χρόνο, αλλά η καλύτερη απόφαση είναι να αποδεχτώ αυτή την απόφαση από τον σύλλογο. Έχουμε σημειώσει πρόοδο σε πολλά σημεία, μου έχει γίνει πρόταση να ενταχθώ στον σύλλογο αν ήθελα να σταματήσω σήμερα.

Θα ενταχθώ στον σύλλογο στο τέλος της καριέρας μου. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, δεν απάντησα σε κανέναν γιατί δεν ήθελα να μιλήσω και γι’ αυτό είπα ότι ήθελα να πάρω χρόνο με την οικογένειά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παγέτ στη συνέντευξη Τύπου.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία