Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ώρα… πρεμιέρας για τον Πάμπλο Γκαρσία

Δημοφιλή

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα δώσει αύριο (22/7) το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, όντας προπονητής της ομάδας των Σερρών. Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας σε μια φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, η οποία θα «ξεμουδιάσει» την ομάδα ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων στην Super League.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πανσερραϊκού:

«Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει τις προπονήσεις στην Πτολεμαΐδα, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας που γίνεται και φέτος στην Δυτική Μακεδονία και την Κυριακή 23 Ιουλίου(19:00) θα δώσει τον πρώτο του φιλικό αγώνα. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει σε μία αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα για προπονήσεις και φιλικούς αγώνες.

Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες προπονήσεων και συνεχούς δουλειάς, ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά την ομάδα του επί αγωνιστικού χώρου, κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο και φυσικά να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ενσωματώθηκαν στην αποστολή και ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Γούλερι και Μορέϊρα».


Τελευταία νέα

Έχεις FORZA και το Μ. Σάββατο! (pic)

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η FORZA από χθες (3/5) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. H κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας έρχεται...

Στην ίδια κατηγορία