Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στο επίκεντρο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (video)

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (27/01) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με τον Φώτη Τακιανό να στερείται τις υπηρεσίες των Μιχάλη Τσαϊρέλη και Λαουρίνας Μπελιάουσκας δεδομένου πως ο πρώτος ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας ενός σπασμού στη μέση.

Στον αντίποδα, ο Λιθουανός γκαρντ για προσωπικούς του λόγους απομακρύνεται από τη Θεσσαλονίκη, με τους «ασπρόμαυρους» να ψάχνονται στην αγορά καταλήγοντας στον Τέβιν Μπράουν που φαντάζει μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ. Αναφορικά με το επικείμενο παιχνίδι στην Αθήνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» δε απομονώθηκε από πλευράς διοργανώτριας αρχής χαρακτηρίζοντάς τον ως το Game of the Week.

Ενδεικτικό πως ανάρτησε promo video με στιγμές από «μάχες» του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, βάζοντας στο κλίμα τους φιλάθλους σε μία αναμέτρηση που επί της ουσίας αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη του Μαρκίς Τάουνς με τα ασπρόμαυρα. «Game of the Week για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League το μεγάλο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ mateco» υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά με τη λεζάντα να συνοδεύεται από το video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Αγγίζουν» το πρωτάθλημα, θέλουν και το αήττητο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ οδεύει ολοταχώς για το 19ο πρωτάθλημα, επιδιώκοντας παράλληλα και το αήττητο, το οποίο...

Στην ίδια κατηγορία