Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μέσα ο Τάουνς, εκτός ο Τσαϊρέλης

Δημοφιλή

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αυριανή (26/1) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Εκτός αποστολής για τους ασπρόμαυρους έμεινε και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Μάρκινς Τάουνς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

«Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 20:15 για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έκανε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, όπως και ο Laurynas Beliauskas, που έμεινε εκτός της εξάδας των ξένων παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Στην αποστολή της ομάδας, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές:

Marques Townes, Michael Gilmore, Jamuni McNeace, Andrew Harrison, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Justin Alston».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ασταμάτητη «τριανδρία» του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της σεζόν, έχοντας μπροστά του τρία ντέρμπι-φωτιά με ΑΕΚ,...

Στην ίδια κατηγορία