Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κρίνεται του Παλάσιος ενόψει ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την υποσημείωση πως ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ανεβάζει «στροφές» σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Ως εκ τούτου, μένει να ξεκαθαριστεί η αγωνιστική του ετοιμότητα ενόψει ΠΑΟΚ.

Από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημάνθηκε χαρακτηριστικά πως: Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Τσέριν, Γερεμέγεφ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Παλάσιος. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κι όμως! Δεν μπορούν να εκθέσουν το τρόπαιο στη Ν. Φιλαδέλφεια!

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το τρόπαιο της διοργάνωσης ήταν να εκτεθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 10:00-20:00 στη Νέα...

Στην ίδια κατηγορία