Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Στις… επάλξεις από νωρίς οι ΠΑΟΚτσήδες! (pics)

Δημοφιλή

Και το… πάρτι έχει ήδη αρχίσει! Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώνονται από νωρίς στο Macedonia Palace προκειμένου να στηρίξουν το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου πριν την εντός αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και το FORZAonline βρίσκεται εκεί μεταφέροντας το κλίμα. Μετέπειτα με την αναχώρηση της αποστολής, από τους φιλάθλους της ομάδας έχει προγραμματιστεί μηχανοκίνητη πορεία, κάνοντας ακόμη και κεκλεισμένων των θυρών «εκκωφαντική» την παρουσία τους.

Προ λίγων ημερών στη σχετική ανακοίνωση από πλευράς οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ είχε γνωστοποιηθεί πως: «Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες (μέχρι τον επόμενο) στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Όλος ο σύλλογος σε επαγρύπνηση για να ξαναζήσουμε τις στιγμές του 2019 με την κατάκτηση του double. Βάλτε το σπρώξιμο απ’ τις σφυρίχτρες εκεί που ξέρετε. Την Κυριακή 28/1 στις 17.00 καλούμε όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. στο Makedonia Palace προκειμένου να συνοδεύσουμε την ομάδα με μηχανοκίνητη πορεία στο δρόμο προς τη νίκη.

Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος στον Π.Α.Ο.Κ».

Πάρτε μία «γεύση» από το Macedonia Palace:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για ΠΑΟΚ-Μπάσιτς από ΜΜΕ της Βοσνίας

Τον ΠΑΟΚ με την περίπτωση του Ιβάν Μπάσιτς, εμπλέκουν δημοσιεύματα από την πατρίδα του, Βοσνία, επικαλούμενοι την γνωστή ιστοσελίδα...

Στην ίδια κατηγορία