Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του

Δημοφιλή

Για την 13η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στην Λευκάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 14:00, την τοπική Νίκη.

Ο Δικέφαλος, προέρχεται από την σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας με 76-69, και θέλει να εμφανιστεί απολύτως έτοιμος μετά τη νέα διακοπή, προκειμένου να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του.

Απέναντί του, η Νίκη Λευκάδας, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Ελευθερία Μοσχάτου με 78-56, και παρέμεινε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-9.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΟΚ TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Λευκάδας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα η οποία παίζει τον τελική της απέναντι μας. Εμείς, μετά από ακόμα μία διακοπή, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην καλή εμφάνιση του προηγούμενου παιχνιδιού με τις Εσπερίδες Καλλιθέας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία