Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Αλεξιάδης: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

Δημοφιλή

Μετά τις τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις που αγνοούσε τη νίκη, ο ΠΑΟΚ Β΄ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, αποσπώντας εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στον Μακεδονικό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2.

Αφορμή δοθείσης από τη σημερινή (28/01) εμφάνιση του γκρουπ ποδοσφαιριστών του, ο Αλέξης Αλεξιάδης σε προσωπικές του τοποθετήσεις στο Action 24 αφενός τοποθετήθηκε στον Μακεδονικό, επισημαίνοντας πως στην παρούσα φάση «παίζει το πιο δομημένο ποδόσφαιρο στην κατηγορία» και αφετέρου στην προσπάθεια που κατέβαλλαν οι «ασπρόμαυροι» προκειμένου να καρπωθούν τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Action24:

«Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που παίζει το πιο δομημένο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα και αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Καρδίτσα. Δεν θα πω ότι ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση, αλλά θα πω ότι ήταν καλύτερο από το προηγούμενό μας παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία