Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Ασπρόμαυρη» παράνοια στο Macedonia Palace (videos)

Δημοφιλή

Από νωρίς στις… επάλξεις οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεδομένου πως έχοντας συγκεντρωθεί έξω από το Macedonia Palace προ του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League έχουν στήσει… πάρτι, φωνάζοντας ρυθμικά συνθήματα προκειμένου να εμψυχώσουν το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ατμόσφαιρα που «ξεσήκωσε» ακόμη και τους ενοίκους του ξενοδοχείου, «αναγκάζοντάς» τους όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω να αντικρύσουν κατάματα την «ασπρόμαυρη» παράνοια που έχει δημιουργηθεί.

Το κλίμα που απορρέει είναι άκρως υγιές, με τους φιλάθλους του Δικεφάλου να μαγνητίζουν τα… βλέμματα όσο το «ΠΑΟΚ ολέ» ηχεί στους δρόμους. Μετέπειτα με την αναχώρηση της αποστολήςαπό τους φιλάθλους της ομάδας έχει προγραμματιστεί μηχανοκίνητη πορεία, κάνοντας ακόμη και κεκλεισμένων των θυρών «εκκωφαντική» την παρουσία τους.

To FORZAonline βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στο Macedonia Palace, μεταφέροντας τις τελευταίες εξελίξεις:

Προ λίγων ημερών στη σχετική ανακοίνωση από πλευράς οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ είχε γνωστοποιηθεί πως«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες (μέχρι τον επόμενο) στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Όλος ο σύλλογος σε επαγρύπνηση για να ξαναζήσουμε τις στιγμές του 2019 με την κατάκτηση του double. Βάλτε το σπρώξιμο απ’ τις σφυρίχτρες εκεί που ξέρετε. Την Κυριακή 28/1 στις 17.00 καλούμε όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. στο Makedonia Palace προκειμένου να συνοδεύσουμε την ομάδα με μηχανοκίνητη πορεία στο δρόμο προς τη νίκη.

Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος στον Π.Α.Ο.Κ».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ισοπαλία με «buzzer beater» για τον ΠΑΟΚ Β

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ΠΑΟΚ Β και ΠΟΤ Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και...

Στην ίδια κατηγορία