Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην Τούμπα για τις υπογραφές απόψε (3/7) ο Βιεϊρίνια

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια έχουν δώσει προφορικά τα «χέρια» και σήμερα κλείνει και αυτό το μέτωπο για τον Δικέφαλο, καθώς ο Πορτογάλος έχει συμφωνήσει για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο.

Ο ηγέτης των «ασπρόμαυρων» ήρθε στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά πριν από 15 χρόνια και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2008, για να φύγει τον Ιανουάριο του 2012 και να επιστρέψει στο… σπίτι του τον Αύγουστο του 2017. Από τότε, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε κατάκτηση τριών Κυπέλλων Ελλάδος το 2018, το 2019 και το 2021.

Μάλιστα, στον τελικό του 2018 σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στην ΑΕΚ και στον τελικό του 2021 σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό με εκτέλεση πέναλτι, ενώ το 2019 δεν σκόραρε, γιατί πριν λίγες ημέρες είχε πάθει ρήξη χιαστού στην Λάρισα και δεν είχε αγωνιστεί.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να βρεθεί απόψε (3/7) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Μικράς Ασίας στην Τούμπα και να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους και τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο Τέχελεν της Ολλανδίας, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Όσον αφορά τον Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ, στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη (5/7).


Τελευταία νέα

Χαμηλότερη τιμή για την Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo Tonale στην έκδοση Sprint έχει πλέον εισαγωγική τιμή €39.500, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και μηδενική χρέωση...

Στην ίδια κατηγορία