Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Στη Λέφσκι αισιοδοξούν…

Δημοφιλή

Με περισσότερες από 300 συμμετοχές με τη Λέφσκι Σόφιας τις δεκαετίες του 1970 και του 1980, ο Εμίλ Σπάσοφ αναφέρθηκε στα επικείμενα παιχνίδια της βουλγαρικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ: «Η Λέφσκι είναι σε άνοδο, παίζει καλά και κερδίζει. Η αυτοπεποίθηση της ομάδας βελτιώθηκε επίσης πολύ, ειδικά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Βουλγαρίας. Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση η ομάδα δεν χρειάζεται άλλη νέα προσθήκη. Φυσικά, είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα, αλλά σε αυτή τη φάση είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Στην Ευρώπη, η επιτυχία επιτυγχάνεται μέσω της εμπειρίας. Η Λέφσκι πιστεύω ότι θα καταφέρει να κερδίσει και να αποβάλει τον ΠΑΟΚ».

Ο Σπάσοφ μίλησε και για τον Γιάννη Κάργα, ο οποίος, τη σεζόν 2019-20, είχε κάνει 29 συμμετοχές με τη Λέφσκι: «Στον ΠΑΟΚ πέγραψαν με τον Γιάννη Κάργκα, ο οποίος δεν έδειξε τίποτα στη Λέφσκι. Αυτό είναι ένα βήμα προς τα πίσω για αυτούς. Δεν ξέρω τι τον κοίταξε ο ΠΑΟΚ. Το ότι έχουν πρόβλημα και με τη θέση του τερματοφύλακα σημαίνει ότι η ομάδα τους δεν είναι καθόλου τόσο δυνατή».

Προηγούμενο άρθροΗ επιθυμία του Νάρεϊ
Επόμενο άρθροΚάργας και με τη βούλα


Τελευταία νέα

Πέρσι η Λαμία μάχονταν για τη σωτηρία, φέτος πάει για την υπέρβαση

Ωριμότερη, σοφότερη κι έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος που ειδικότερα την περασμένη σεζόν την έφεραν στο χείλος...

Στην ίδια κατηγορία