Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η επιθυμία του Νάρεϊ

Δημοφιλή

Σημερινά δημοσιεύματα στη Γερμανία ενισχύουν τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες είναι θέμα χρόνου η οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ της Φορτούνα Ντίσελντορφ και του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ.

«Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ο Νάρεϊ πηγαίνει στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έχει προσφέρει στον 27χρονο τριετές συμβόλαιο. Στον ελληνικό σύλλογο της πρώτης κατηγορίας θα έπρεπε να κερδίζει τα διπλάσια από ό,τι στο Ντίσελντορφ. Και αυτός είναι φυσικά ο βασικός λόγος που ο Νάρεϊ θέλει να πάει στην Ελλάδα. Γιατί πλέον βλέπει τον εαυτό του σε μια ηλικία που δεν θα υπογράφει πλέον πάρα πολλά συμβόλαια με υψηλές απολαβές. Οι 500.000 ευρώ ετήσιος μισθός συν τα μπόνους που είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο ΠΑΟΚ στον παίκτη» αναφέρονται σχετικά.

Ας σημειωθεί ότι σήμερα η Φορτούνα αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι τον Ολυμπιακό, ωστόσο το πιθανότερο είναι ο Νάρεϊ να μην αγωνιστεί, μια κι αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη χθεσινή προπόνηση.

 

 

 

 


Τελευταία νέα

Διοργανώνει φιλανθρωπικό ματς ο Έκονγκ

Μετά την ιδιαίτερη επίσκεψη που είχε προ λίγων ημερών στο Macedonia Palace με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της...

Στην ίδια κατηγορία