Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Η επιθυμία του Νάρεϊ

Δημοφιλή

Σημερινά δημοσιεύματα στη Γερμανία ενισχύουν τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες είναι θέμα χρόνου η οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ της Φορτούνα Ντίσελντορφ και του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ.

«Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ο Νάρεϊ πηγαίνει στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έχει προσφέρει στον 27χρονο τριετές συμβόλαιο. Στον ελληνικό σύλλογο της πρώτης κατηγορίας θα έπρεπε να κερδίζει τα διπλάσια από ό,τι στο Ντίσελντορφ. Και αυτός είναι φυσικά ο βασικός λόγος που ο Νάρεϊ θέλει να πάει στην Ελλάδα. Γιατί πλέον βλέπει τον εαυτό του σε μια ηλικία που δεν θα υπογράφει πλέον πάρα πολλά συμβόλαια με υψηλές απολαβές. Οι 500.000 ευρώ ετήσιος μισθός συν τα μπόνους που είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο ΠΑΟΚ στον παίκτη» αναφέρονται σχετικά.

Ας σημειωθεί ότι σήμερα η Φορτούνα αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι τον Ολυμπιακό, ωστόσο το πιθανότερο είναι ο Νάρεϊ να μην αγωνιστεί, μια κι αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη χθεσινή προπόνηση.

 

 

 

 


Τελευταία νέα

Έτοιμες για τον μεγάλο αγώνα οι «ασπρόμαυρες»

Την τελευταία του προπόνηση, στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ mαteco, ενόψει του τελικού του Σούπερ Καπ απέναντι...

Στην ίδια κατηγορία