Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σταθερά βήματα για Έκονγκ

Δημοφιλή

Με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Ιβάν Νάσπεργκ να… αποχωρούν από το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να ξεπερνά την ίωση από την οποία προσβλήθηκε προ λίγων ημερών και τον Νορβηγό κεντρικό αμυντικό να επανέρχεται κατόπιν των ενοχλήσεων που είχε αποκομίσει, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στον μοναδικό «απών» που βρίσκεται εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο λόγος για τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία όπως συνηθίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα βαδίζοντας σταθερά ενόψει επιστροφής του, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ανοίξει τον κύκλο προετοιμασίας τους ενόψει ΑΕΚ μετά το «κάζο» στη Λαμία που τους υποχρέωσε σε περαιτέρω βαθμολογική οπισθοχώρηση στα Play Off της Super League. Άξιο αναφοράς δε πως ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός μετρά αντίστροφα με γνώμονα την επάνοδό του από τη θλάση 3ου βαθμού που «κουβαλούσε» από το Copa Africa.

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν. Η ισοπαλία στη Λαμία έχει φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε» επισημάνθηκε από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ στην επίσημη αναφορά της, ανανεώνοντας εκ νέου ραντεβού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας αύριο (26.04) το απόγευμα στις 17:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία