Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στα γραφεία της Super League ο Μαυρομάτης

Δημοφιλή

Η εκδίκαση της πολυσυζητημένης υπόθεσης της μεζούρας για το Ατρόμητος-ΑΕΚ συνεχίζεται.

Το ενδιαφέρον όλων έχει επικεντρωθεί στα γραφεία της Super League, όπου θα κριθεί η τύχη του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε μετά από ένσταση της Ένωσης για το μέγεθος των δοκαριών.

Νομικοί εκπρόσωποι από πολλές ομάδες παρευρίσκονται αυτή την ώρα στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Πρόσθετη παρέμβαση θα κάνουν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός υπέρ του Ατρομήτου. Για αυτό και βρίσκονται στα γραφεία της διοργανώτριας αρχή δικηγόροι όλων των πλευρών.

Από πλευράς Ατρόμητου είναι στα γραφεία οι Αλέξης Κούγιας και Αργύρης Λίβας, ενώ την ΑΕΚ εκπροσωπούν οι Αλεξίου, Ρίζου και Κοσμάς.

Επιπροσθέτως, η εκδίκαση της υπόθεσης γίνεται παρουσία του δικηγόρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου πήγε στην Αθήνα για την εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Οι «ασπρόμαυροι» κλήθηκαν σε απολογία και γι’ αυτό βρέθηκε στην πρωτεύουσα ο κος Μαυρομάτης, προκειμένου να εκπροσωπήσει τον Δικέφαλο στην εκδίκαση για το ματς με τους «ερυθρολεύκους».

Με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα δίνει το παρόν αυτή την ώρα στα γραφεία της Super League.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, μεταξύ άλλων ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης πως οι άνθρωποι των Περιστεριωτών αντί να φτιάξουν το γήπεδο, το έκαναν χειρότερο.

«Αν τα δοκάρια δεν βγαίνουν επειδή είναι τσιμεντωμένα μιλάμε για εγκληματική κατασκευή, όποιος πέσει εκεί θα μιλάμε για νέο Γιάνκοβιτς. Πρέπει να υπάρχει ένα μικρό κενό στη βάση για να απορροφούνται οι κραδασμοί, δεν μπορεί να κατηγορείται η ΑΕΚ επειδή έκανε μία επισήμανση. Αντί να φτιάξουν το γήπεδο, το έκαναν χειρότερο. Ο Ατρόμητος ήταν εκεί στις μετρήσεις, είδε ως έγιναν. Η μέτρηση είναι αυτή που έγινε εξαρχής, οι μετρήσεις που έγιναν κατέστησαν τον αγωνιστικό χώρο εντελώς επικίνδυνο για να γίνουν οι αγώνες», τόνισε ο κος Αλεξίου.


Τελευταία νέα

Ανατροπή στην ανατροπή μετά από 10 χρόνια για τον ΠΑΟΚ (video)

Στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο και χρειάστηκε να...

Στην ίδια κατηγορία