Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΣΟΚ: Ντου του προπονητή του Αστέρα στη διαιτήτρια!

Δημοφιλή

Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Women’s Football League υπό καθεστώς έντονης βροχής σε μία αναμέτρηση που δεν είχε να επιδείξει κάποιο γκολ, οδηγώντας αμφότερες τις ομάδες στην ισοπαλία. Αποτέλεσμα που σε τελική ανάλυση ωφέλησε το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως σε περίπτωση νίκης των «πράσινων» επρόκειτο να μοιραζόταν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Βασική επισήμανση δε πως την αναμέτρηση επισκίασε η Ντομόντ δεδομένου πως στο 30΄ άρχισε να ζαλίζεται κατόπιν χτυπήματος στο κεφάλι και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν συν τοις άλλοις καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα εντοπίζονται αναντίλεκτα στη φάση του 38΄ καθώς οι Αρκάδες εξέφρασαν διαμαρτυρία για πέναλτι κάτι που εν συνεχεία δημιούργησε σωρεία έντασης. Συγκεκριμένα, η Φακίνου έκανε το σουτ μετά την πάσα της Μοσκοφίδου από το ύψος της μεγάλης περιοχής των «πράσινων» και η Μάια έδιωξε την μπάλα προτού καταλήξει στα δίχτυα.

Ως εκ τούτου, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή τη φάση και ζήτησαν πέναλτι φωνάζοντας επί της ουσίας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι της Πορτογαλίδας αμυντικού του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο τεχνικός των Αρκάδων, Ντράγκαν Κνέζεβιτς, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε μέχρι το σημείο του πέναλτι φανερά εκνευρισμένος κι η διαιτητής τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα.

 


Τελευταία νέα

Οι έπαινοι Λουτσέσκου για Κωνσταντέλια, η κλοπή του 2018 και το… BBC!

Mεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου, που μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, κι όχι μόνο. Αναλυτικά...

Στην ίδια κατηγορία