Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αστέρας και Παναθηναϊκός έκαναν… δώρο στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Women’s Football League υπό καθεστώς έντονης βροχής σε μία αναμέτρηση που δεν είχε να επιδείξει κάποιο γκολ, οδηγώντας αμφότερες τις ομάδες στην ισοπαλία. Αποτέλεσμα που σε τελική ανάλυση ωφέλησε το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως σε περίπτωση νίκης των «πράσινων» επρόκειτο να μοιραζόταν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Βάσει της σημερινής (16.12) έκβασης -όμως- ο Παναθηναϊκός προσέθεσε μόνο έναν βαθμό στη συγκομιδή του ανεβαίνοντας στους 22 πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ με 24 που φιλοξενεί τον Βόλο 2004, ενώ οι Αρκάδες έφτασαν τους 15. Βασική επισήμανση δε πως την αναμέτρηση επισκίασε η Ντομόντ δεδομένου πως στο 30΄ άρχισε να ζαλίζεται κατόπιν χτυπήματος στο κεφάλι και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Αναφορικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού σε πρώτη φάση το «τριφύλλι» ήταν εκείνο με τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία κινήσεων εντός αγωνιστικού χώρου, ασκώντας ασφυκτικό πρέσινγκ, ωστόσο, οι όποιες προσπάθειες επιχειρήθηκαν προκειμένου να διασπαστεί η αντίπαλη άμυνα έπεσαν στο κενό.

Στον αντίποδα, ο Αστέρας Τρίπολης έψαξε με τη σειρά του τις στιγμές του στο ματς, έχοντας απωλέσει σωρεία ευκαιριών αρχής γενομένης από το 34΄ με την Γεωργαντζή να αστοχεί ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Φακίνου επιχείρησε να σκοράρει μέσα από την περιοχή, με την Μάια να διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή, σε ένα ακόμη σημαντικό highlight για τους Αρκάδες. Μετά το 45΄ μπορεί ο Παναθηναϊκός να ήταν αυτός που διατηρούσε περισσότερο την μπάλα στα πόδια του, εντούτοις, δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης, εξέλιξη που ευνόησε εν πολλοίς τον ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία