Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σημαντικό διπλό για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στην Αθήνα του Ηλυσιακού με 13-18, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Δυναμικά ξεκίνησε στο πρώτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ., πετυχαίνοντας τέσσερα γρήγορα τέρματα με πρωταγωνίστριες τις Ντόνα-Τσιάκα (δις), Τζελέπη και Γραικού, 0-4. Οι γηπεδούχες μείωσαν, 1-4, ωστόσο η Κοντονή αύξησε το προβάδισμα, 1-5. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου οκταλέπτου, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ, με τη Ντάσιου να διαμορφώνει το τελικό 2-6.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Τσιάκα έκανε το 2-7, οι γηπεδούχες μείωσαν, 3-7, ωστόσο με Κοντονή και Νιαρχάκου ο Δικέφαλος αύξησε σημαντικά την διαφορά, 3-9. Ο Ηλυσιακός… απάντησε με 2-0 σερί, 5-9, ωστόσο η Κοντονή έκανε το 5-10, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχες ξεκίνησαν με 2-0 σερί, 7-10, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και με χάρη σε γκολ των Ντάσιου, Μπίκου, Νιαρχάκου και Τζελέπη, «έτρεξε» σερί 0-4, δημιουργώντας νταμπλ-σκορ, 7-14. Ο Ηλυσιακός μείωσε στο 8-14, σκορ τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ με Ντάσιου έκανε το 8-15, με την διαφορά να αυξάνεται ακόμα περισσότερο στη συνέχεια με γκολ των Γραικού και Κοντονή, 9-17. Με την διαφορά να της το επιτρέπει, η Χρύσα Χατζέλλη μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στις νεαρότερες αθλήτριες της. Η Μπίκου πέτυχε το τελευταίο γκολ για τον ΠΑΟΚ, διαμορφώνοντας το τελικό 13-18.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 3-4, 3-4, 5-4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oι ακαδημίες στην Ελλάδα κι οι εύκολες λύσεις με τις καραβιές των έμπειρων ξένων

Ήταν πολύ μεγάλη η επιτυχία του Ολυμπιακού να κατακτήσει το Youth League, έχοντας αποκλείσει ομάδες όπως η Λανς, η...

Στην ίδια κατηγορία