Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σημαντική επιστροφή στην Λίβερπουλ

Δημοφιλή

Έτοιμος για την επιστροφή του στην Λίβερπουλ είναι ο Μάικλ Έντουαρντς, που συμφώνησε με την FSG για να αναλάβει ως ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «Κόκκινων».

Ο Έντουαρντς υπήρξε αθλητικός διευθυντής στην ομάδα του λιμανιού από το 2011 έως και το 2022 όπου και αποχώρησε από τον σύλλογο. Η συμβολή του ήταν καθοριστικής σημασίας στη δημιουργία της ομάδας που ήθελε ο Κλοπ και θα διεκδικούσε τίτλους, καθώς βοήθησε τόσο στο να έρθει ο Γερμανός προπονητής όσο και σε σημαντικές μεταγραφές όπως των Σαλάχ, Φαν Ντάικ, Άλισον, Μανέ, Φαμπίνιο, Ζότα κλπ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να αποχώρησει το καλοκαίρι μαζί με όλο του το επιτελείο και οι διοικούντες του συλλόγου θέλουν από τον 44χρονο Άγγλο να ηγηθεί αυτής της τεράστιας μετάβασης και να την κάνει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη.

Σε πρώτο πλάνο είναι η πρόσληψη ενός νέου τεχνικού διευθυντή, με τον Ρίτσαρντ Χιούζ να έιναι το μεγάλο φαβορί για την συγκεκριμένη θέση, ενώ θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση για το ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του Κλοπ την νέα σεζόν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία