Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σενάρια για Κουαλιάτα απο Λατινίκη Αμερική

Δημοφιλή

Σύντομο ήταν το πέρασμα του Νίκολας Κουαλιάτα στην Κουιαμπά, δεδομένου πως κινήθηκε σε ρηχά νερά κάτι που εκ του αποτελέσματος έφερε και την πρόωρη «αποδέσμευσή» του από το βραζιλιάνικο κλαμπ. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ούτε στην Βραζιλία και ως εκ τούτου αναμένονται προσεχώς εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο από την πατρίδα του, ο Κουαλιάτα αναμένεται να τερματίσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Ουρουγουάης.

Ο εν λόγω ρεπόρτερ αναφέρει πως η Κλουμπ Ατλέτικο Πενιαρόλ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκολας Κουαλιάτα, ο οποίος δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε στην Κουιαμπά.

«Ο Νίκολας Κουαλιάτα είναι ένα από τα ονόματα που ενδιαφέρουν την Πενιαρόλ. Τερματίζει τον συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και επιδιώκει αλλαγή για να έχει συνέχεια. Από τότε που έφυγε από τη Γουόντερερς το 2022, έχει παίξει μόνο 10 παιχνίδια μεταξύ του ελληνικού συλλόγου και τον δανεισμό του στην Κουιάμπα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Φακούντο Σάντσες.

Στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» πάντως είναι σαφές πως δεν τίθεται σενάριο να αφεθεί ελεύθερος δεδομένου πως έβγαλαν από τα ταμεία τους δύο εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσουν και όπως φαντάζει λογικό επιθυμούν να εισπράξουν από τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

 


Τελευταία νέα

Πανέμορφες στιγμές στη Μίκρα μετά την πρόκριση (pics+vid)

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκρισή του στους τελικούς της Handball Premier και μετά το τέλος...

Στην ίδια κατηγορία