Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έκονγκ: Το παρασκήνιο ενός γκολ

Δημοφιλή

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ έλαβε εκ νέου φανέλα βασικού για δεύτερη διαδοχική φορά με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα δεδομένου πως αγωνίστηκε ολόκληρο 90λεπτο στον πρόωρο «τελικό» της Νιγηρίας με την Ακτή Ελεφαντοστού στο πλαίσιο της δεύτερης «στροφής» των ομίλων του AFCON. Σε ένα άκρως σημαντικό ματς ενόψει συνέχειας, ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη νίκη στους «Super Eagles», τοποθετώντας τους σε θέση οδηγού κατόπιν εύστοχης εκτέλεσης πέναλτι στο 55΄!

Κάτι που προκάλεσε εντυπώσεις δεδομένου πως συνιστούσε πρόσωπο… έκπληξη για την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών πόσω μάλλον τη στιγμή που ο Βίκτορ Όσιμεν φάνταζε ο επικρατέστερος «εκτελεστής». Παρασκήνιο που ξετύλιξε σε προσωπικές του τοποθετήσεις ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να σκοράρω κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. Αυτό είναι που σκέφτομαι, και επίσης, ως αρχηγός πρέπει να αναλάβω και την ευθύνη σε σοβαρές καταστάσεις.

Ο Βίκτορ Όσιμεν ήταν ο πρώτος που πήρε τη μπάλα στα χέρια του, αλλά μόλις ήρθε το πέναλτι, με κοίταξε και μου ζήτησε να αναλάβω εγώ την εκτέλεσή του και φυσικά έπρεπε να κάνω αυτή την ευθύνη. Με το πέναλτι, πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις να κάνεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία