Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σε… mood ντέρμπι ο ΠΑΟΚ! (pic)

Δημοφιλή

Άπαντες παρόντες για τον ΠΑΟΚ ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επικείμενη Κυριακή (28/01) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League πλην του Αντελίνο Βιεϊρίνια δεδομένου πως «δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, όντας ο μόνος παίκτης στο ιατρικό δελτίο».

Οι μέρες περνούν, η δουλειά συνεχίζεται, το ντέρμπι πλησιάζει και το αγωνιστικό τμήμα κινείται σε ανάλογους ρυθμούς, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να προχωρά σε ανάρτηση στα social media επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχει «ευχάριστο κλίμα ενόψει ντέρμπι» δημοσιεύοντας φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή (24/01) προπόνηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παραπάνω φωτογραφικό «κλικ» που δημοσίευσαν οι «ασπρόμαυροι» με τον Ράχμαν Μπάμπα, ο Γκανέζος αριστερός δείχνει εξαιρετικά κεφάτος όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου έχοντας ριχθεί στη δουλειά ενόψει Παναθηναϊκού. Άξιο αναφοράς δε πως σε πρόσφατες τοποθετήσεις του ο 29χρονος ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ που συγχρόνως κατακτά δύο στατιστικές πρωτιές, επισήμανε πως:

«Για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να πάρεις τα ντέρμπι. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς, στην δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το κλειδί είναι να μείνουμε δυνατοί πνευματικά και να έχουμε την σωστή νοοτροπία στον αγωνιστικό χώρο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για όλους τους στόχους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι αριθμοί των φορ του ΠΑΟΚ λένε την αλήθεια

Μπορεί να λένε πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να...

Στην ίδια κατηγορία