Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παραμένει στα πιτς ο Βιεϊρίνια

Δημοφιλή

«Οι μέρες περνούν, η δουλειά συνεχίζεται, το ντέρμπι πλησιάζει» και ο ΠΑΟΚ κινείται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκού στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (28/01) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Επί του παρόντος, σε επίπεδο απουσιών ο Ράζβαν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την απουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια δεδομένου πως «δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, όντας ο μόνος παίκτης στο ιατρικό δελτίο» ανανεώνοντας το ραντεβού με το γκρουπ ποδοσφαιριστών του για την Πέμπτη (25.01) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Όπως αναλυτικότερα επισημαίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της: Οι μέρες περνούν, η δουλειά συνεχίζεται, το ντέρμπι πλησιάζει. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Την Τετάρτη (24.01) έμφαση δόθηκε στον τομέα της τακτικής. Οι παίκτες μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια ασχολήθηκαν με την κυκλοφορία της μπάλας, τις μεταβάσεις και τις τοποθετήσεις. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, όντας ο μόνος παίκτης στο ιατρικό δελτίο.

Την Πέμπτη (25.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το παιχνίδι κόντρα στον Αιολικό

Προερχόμενος από την εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στον Καμπανιακό με 1-0 σε μία αναμέτρηση που κάθε άλλο παρά διεκδίκησε...

Στην ίδια κατηγορία