Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Διπλή πρωτιά για Μπάμπα

Δημοφιλή

Εξαιρετική σεζόν φαντάζει η φετινή για τον Ράχμαν Μπάμπα δεδομένου πως κατόπιν του σύντομου περάσματός του από τη Θεσσαλονίκη πριν τρία χρόνια έχει καταφέρει να κλειδώσει το ρόλο του στον ΠΑΟΚ αφήνοντας το «στίγμα» του στην έως τώρα συγκομιδή με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ. Στα… καλύτερά του ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας κάτι που αντανακλάται και στις πρώτες θέσεις που καταλαμβάνει στις στατιστικές κατηγορίες για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ενδεικτικό πως ο 29χρονος ακραίος μπακ φιγουράρει πρώτος τόσο στα τάκλιν ανά αγώνα με 1.9 ακολουθούμενος από τους Τάισον και Μάγκομεντ Οζντόεφ με 1.4 και 1.1 αντιστοίχως όσο και στις επιτυχημένες ντρίπλες ανά παιχνίδι με 1.4. Κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστό 61% με τους Τόμας Μουργκ και Τάισον να ακολουθούν με 1.2 και 1.1. Για τον Ράχμαν Μπάμπα τα στατιστικά είναι απλά ένας… αριθμός, με τον ίδιο να εξάρει σε κάθε παρουσιαζόμενη ευκαιρία πρωτίστως την ομαδική δουλειά που σημειώνεται καθημερινά, υπογραμμίζοντας ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή πως:

«Για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να πάρεις τα ντέρμπι. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς, στην δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το κλειδί είναι να μείνουμε δυνατοί πνευματικά και να έχουμε την σωστή νοοτροπία στον αγωνιστικό χώρο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για όλους τους στόχους».

Προηγούμενο άρθροΣαν το παλιό κρασί
Επόμενο άρθροΔεν ξεχνά Βιεϊρίνια ο Νάρεϊ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Μίλαν θέλει σαν τρελή Κονσεϊσάο

Ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον πάγκο της Μίλαν είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, παρά την πρόσφατη ανανέωση του...

Στην ίδια κατηγορία