Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σε… δόσεις η φάση των «16» στο κύπελλο

Δημοφιλή

Με τη συμμετοχή πλέον και των πέντε ομάδων, που είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις το περασμένο καλοκαίρι, συνεχίζεται από σήμερα η διοργάνωση του κυπέλλου, που έχει φθάσει στη φάση των «16».

Βέβαια, από αυτές τις πέντε ομάδες, θα παίξει μόνο ο ΠΑΟΚ (την ερχόμενη Πέμπτη στις 19.00 θα υποδεχτεί το Βόλο), μια και οι αναμετρήσεις ΑΕΚ-Αρη και Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού μετατέθηκαν για τον Ιανουάριο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της αστυνομίας (επέτειος της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα).

Σήμερα θα παίξουν: Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός (17.00) και Παναιτωλικός-Καλλιθέα (19.30), ενώ την Τετάρτη θα γίνουν τα παιχνίδια: ΟΦΗ-Κηφισιά (17.30) και Λάρισα-Ατρόμητος (19.30). Την Πέμπτη, εκτός από το ματς του ΠΑΟΚ με το Βόλο, θα διεξαχθεί κι ο αγώνας μεταξύ του Λεβαδειακού και της Νίκης Βόλου (15.00).

Στον αντίστοιχο φετινό αγώνα πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Βόλου χάρη στα γκολ των Κουλιεράκη (39΄), Μουργκ (45΄+1΄) και Σαμάτα (55΄). Οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 10 Ιανουαρίου, όταν θα γίνουν τα πρώτα ματς στα ζευγάρια ΑΕΚ-Αρη και Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

 


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία