Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κάτι τσέκαρε ο ΠΑΟΚ στην Ελβετία!

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ γνωρίζει πως πλέον δεν έχει πολύ χρόνο αναφορικά με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και για αυτό τον λόγο, ήδη τρέχει τον σχεδιασμό του ενόψει του χειμερινού παραθύρου μεταγραφών.

Οι «ασπρόμαυροι», όπως έχει αποκαλύψει η FORZA, έχουν ως στόχο την απόκτηση δεξιού μπακ, με τρεις ποδοσφαιριστές να παίζουν για τη συγκεκριμένη θέση. Το τμήμα σκάουτινγκ ωστόσο, συνεχίζει τα ταξίδια για μεταγραφικούς στόχους και την βδομάδα που πέρασε, άνθρωπος του τμήματος παρακολούθησε αρκετές ομάδες στην Ελβετία. Η Σεντ Γκάλεν, η Γιανγκ Μπόις, η Βασιλεία και η Ζυρίχη ήταν κάποιες από αυτές. αφού στο μπλοκάκι των «ασπρόμαυρων», υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την εν λόγω αγορά. Αναμφίβολα αυτό ήταν το τελευταίο τσεκάρισμα των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, προκειμένου στον ΠΑΟΚ να βεβαιωθούν 100% πως οι συγκεκριμένοι έχουν όλα τα στοιχεία που ψάχνει στο μεταγραφικό παζάρι ο Δικέφαλος. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα αποκτηθούν κιόλας, αφού ναι μεν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τσεκάρουν την αγορά και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά έχουν ένα μεταγραφικό πλάνο με αρκετό βάθος, που έχει ορίζοντα μέχρι το καλοκαίρι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο άνθρωπος του Δικεφάλου στην Ελβετία παρακολούθησε ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν άμεσα, κάτι που επισημάνθηκε και στις συναντήσεις που είχε στη συγκεκριμένη χώρα.


Τελευταία νέα

Το «θρίλερ» της Τούμπας είχε αίσιο τέλος για ΠΑΟΚ κόντρα σε Παναθηναϊκό

Δραματικό χαρακτήρα είχε η εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ...

Στην ίδια κατηγορία