Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σε αναζήτηση φιλικού ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπαίνει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ετοιμάζονται για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, αφού όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα (δείτε εδώ), θα υποδεχθούν τη ΜΖΤ Σκοπίων. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν γνωστό πως ακυρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (24/9) στην Καρδίτσα, με την τοπική ομάδα να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για φιλικό στο Παλατάκι, την Τετάρτη 28/9. Επιπλέον ο Δικέφαλος αναζητά νέο φιλικό παιχνίδι, για να αντικατασταθεί αυτό του Σαββάτου (24/9).

Η επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:

«Επιστροφή στο PAOK Sports Arena και πάλι από σήμερα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, με διπλή προπόνηση και mood Basketball Champions League. Η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι στις 5/10, με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Γαλλική Dijon, η αντίστροφη μέτρηση για αυτό το παιχνίδι έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco κορυφώνεται με τα επόμενα φιλικά παιχνίδια.

Την Τετάρτη (21/9 στις 17:00) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την MZT Skopje σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν θα πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι στην Καρδίτσα, το οποίο επρόκειτο να γίνει το Σάββατο (24/9). Θα διεξαχθεί ωστόσο το παιχνίδι με τον ΑΣ Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 28/9, που θα είναι και το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας μας».


Τελευταία νέα

Τελευταίες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες του «ανάσες» απολαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά το διήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από...

Στην ίδια κατηγορία