Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σαλούστρος: «Παίζουμε σαν ομάδα, σαν ένα»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 78-75 του Προμηθέα για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των Play Off, με τον Χρήστο Σαλούστρο να είναι σε μεγάλη μέρα, έχοντας 18 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο, κάναμε το πρώτο βήμα και πάμε για ένα δύσκολο ματς την Τετάρτη. Είμαστε ευτυχισμένοι, σήμερα γιορτάζουμε, από αύριο τα κεφάλια μέσα γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια.

Έτυχε να είναι η δική μου μέρα, και ο Φράνκε τα πήγε καλά, άλλη μέρα είναι άλλοι παίκτες. Δεν μπορώ να αδικήσω κανένα, παίζουμε σαν ομάδα, σαν ένα. Πάμε την Τετάρτη για το δεύτερο βήμα και να είμαστε υγιείς.

Αναμενόμενο να αντιδράσει ο Προμηθέας. Είναι ισάξιες οι ομάδες, ήταν σίγουρο ότι θα είναι ντέρμπι. Εβαλαν μεγάλα σουτ, το γύρισαν, ήμασταν πιο τυχεροί και ικανοί στο τέλος. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και σκληροί στην άμυνα. Αν είμαστε στο πλάνο μας έχουμε πολλές πιθανότητες να τελειώσουμε τη σειρά στην Πάτρα».


Τελευταία νέα

Μοναδικό ερωτηματικό ο Σάστρε

Εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ κατόπιν του απαιτητικού προγράμματός του με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με...

Στην ίδια κατηγορία