Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Όλα τα κακά της μοίρας του

Δημοφιλή

Χαμένος από ένα ακόμη ντέρμπι των πλέι οφ βγήκε ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε 1-2 από τον Παναθηναϊκό. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με αμφισβητούμενο πέναλτι, που υποδείχθηκε με παρέμβαση του VAR.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 11΄, όταν ο Σπόραρ βγήκε τετ α τετ με τον Κοτάρσκι, πλασάροντας άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπρινιόλι έσωσε την εστία του, διώχνοντας σε κόρνερ το κοντινό γυριστό σουτ του Ζίβκοβιτς.

Το σκορ άνοιξε ο Μπερνάρ στο 38΄, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Αουγκούστο βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Μπρινιόλι κι έφυγε άουτ.

Στο 48΄ ο Κοτάρσκι έδιωξε σωτήρια το κοντινό σουτ του Σπόραρ, που δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κάργα. Συνολικά στο β΄ μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν πιο πιεστικός, μέχρι που στο 85΄ ο Αουγκούστο πέτυχε την ισοφάριση. Στο 87΄ ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι από τον Ζίβκοβιτς κι ο ίδιος παίκτης νίκησε τον Κοτάρσκι για το 2-1 του Παναθηναϊκού.

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αουγκούστο κέρδισε πέναλτι, αλλά νωρίτερα υπήρξε οφσάιντ, όπως έδειξε ο έλεγχος του VAR. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με Ελ Καντουρί και Σβαμπ, αλλά δεν έφθασε στο γκολ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (46΄ Βιεϊρίνια), Ινγκασον, Κάργας, Ρ. Σοάρες (73΄ Ελ Καντουρί), Αουγκούστο, Ντάντας (68΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας (83΄ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (73΄ Τόμας).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Σάντσεζ (59΄ Κώτσιρας), Κουρμπέλης, Πέρες, Μπερνάρ (81΄ Βέρμπιτς), Τσέριν (81΄ Κλάινχλεϊσερ), Παλάσιος (59΄ Μαντσίνι), Σπόραρ (70΄ Ιωαννίδης).


Τελευταία νέα

Φωτιά στο Μάτι: Ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε -για την προ έξι χρόνων φονική φωτιά στο Μάτι-ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της...

Στην ίδια κατηγορία