Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Rondo πριν το ντέρμπι (video)

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με φόντο την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου κινείται στα… κόκκινα. Ενδεικτικό πως από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναρτήθηκε στο λογαριασμό που διατηρεί στο «X» στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του οποίου το αγωνιστικό τμήμα έκανε rondo. «Rondo στη Νέα Μεσημβρία πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό» υπογραμμίζουν οι ασπρόμαυροι ενώ η αντίστροφη μέτρηση για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» έχει ήδη αρχίσει.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ υπολογίζει στην απουσία του Τάισον δεδομένου πως αναμένεται να εκτίσει την τιμωρία δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκαν κατόπιν του έντονου διαπληκτισμού που είχε με τον Τάσο Μπακασέτα, ενώ στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου τέθηκε εκ νέου ο Γιάννης Κωνσταντέλιας καθώς ξεπέρασε την ίωση που μέχρι πρότινος ταλαιπωρούσε τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Για την ώρα, ο ΠΑΟΚ έχει ως έξτρα λύση και τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ ενόψει συνέχειας δεδομένου πως επέστρεψε στην Ελλάδα προ λίγων ωρών, ωστόσο, διατηρεί ελάχιστες πιθανότητες συμπερίληψής του στην αποστολή με Ολυμπιακό. Από πλευράς «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δε, γνωστοποιήθηκαν οι τελικές επιλογές του Μεντιλίμπαρ έχοντας να διαχειριστεί πέντε απουσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία