Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Τιμωρία δύο αγωνιστικών για Τάισον-Μπακασέτα

Δημοφιλή

Με τιμωρία δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκαν οι Τάισον Φρέντα και Τάσος Μπακασέτας κατόπιν του έντονου διαπληκτισμού που σημειώθηκε μεταξύ τους στο 77΄ της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους «μάχης» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που οδήγησε στην αποβολή των δύο μεσοεπιθετικών. Σε ένα… θεατρικό ρεσιτάλ για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος δεδομένου πως κλώτσησε άκρως προκλητικά την μπάλα μπροστά από τον Τάισον, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να ζητάει τον λόγο.

Χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, ο Τάσος Μπακασέτας έπεσε με θεατρινίστικο τρόπο στο γήπεδο, προκαλώντας ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Τάισον τίθεται εκτός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και από τη στιγμή που η ποινή τιμωρίας διευρύνθηκε, αναμένεται να απουσιάσει και από τη ρεβάνς με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο.

Στα αξιοσημείωτα πως από πλευράς ΠΑΟΚ ετοιμάζεται έφεση με γνώμονα την άρση της δοθείσας ποινής του, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η πλάστιγγα κάθε άλλο παρά γέρνει προς το μέρος τους. Ως εκ τούτου, μένει να φανεί η τελική έκβαση προκειμένου ο Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώσει τα πλάνα του με φόντο την επερχόμενη επαναληπτική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έγραψε ιστορία η Μαρία Χατζηπαρασίδου!

Τα 1000 τέρματα με την φανέλα του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε η αρχηγός του Χάντμπολ γυναικών, Μαρία Χατζηπαρασίδου, σύμφωνα με την...

Στην ίδια κατηγορία