Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Προβλήματα στη Χαρτς ενόψει ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μετά την επικράτηση κόντρα στην Κηφισιά, ο ΠΑΟΚ στρέφεται στη ρεβάνς με τη Χαρτς στην Τούμπα, όπου θέλει να… τελειώσει τη δουλειά, μετά την επικράτηση με 1-2 στο Εδιμβούργο την περασμένη Πέμπτη (24/8).

Από την άλλη, η Χαρτς ετοιμάζεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, με 1-0 στην έδρα της Νταντί, με τα προβλήματα ωστόσο να μην σταματούν εκεί!

Πιο συγκεκριμένα, στις τάξεις των «καρδιών» επικρατεί μεγάλη αναστάτωση για την κατάσταση του Μπάρι ΜακΚέι, που τραυματίστηκε στην πρώτη αναμέτρηση με τον Δικέφαλο στο Τάινκαστλ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Σκωτσέζοι, ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι πιο σοβαρός από ότι αρχικά υπολογιζόταν, και δεν είναι απίθανο να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, περιμένοντας το σχετικό χρονοδιάγραμμα από το ιατρικό τιμ του συλλόγου.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο 28χρονος εξτρέμ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Φράνκι ΜακΑβόι για το παιχνίδι της Τούμπας, με τα προβλήματα να συνεχίζονται.

Ο Αυστραλός μέσος,  Κάλεμ Νιουενχόφ έμεινε εκτός και από την χθεσινή (27/8) αναμέτρηση με τη Νταντί, και σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από τον σύλλογο της Σκωτίας, δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς.

Ο προπονητής της ομάδας, Φράνκι ΜακΑβόι, ανέφερε για τα δύο συγκεκριμένα ζητήματα: 

«Αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ πρόβλημα στη γάμπα που τον κρατά εκτός. Προσπάθησε να προπονηθεί αλλά δεν ένιωθε καλά, οπότε έμεινε εκτός.

Όσο για τον τραυματισμό  του Μπάρι ΜακΚέι, έχουμε στείλει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στους ειδικούς και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Ωστόσο η κατάσταση του φαίνεται χειρότερη από αυτό που περιμέναμε. Το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός μερικές εβδομάδες, κάτι που δεν είναι ιδανικό για εμάς».


Τελευταία νέα

Πανέμορφες στιγμές στη Μίκρα μετά την πρόκριση (pics+vid)

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκρισή του στους τελικούς της Handball Premier και μετά το τέλος...

Στην ίδια κατηγορία