Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Πρόταση του ΠΑΟΚ για goal line technology και όχι μόνο…

Δημοφιλή

Ουσιαστικές προτάσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση αναφορικά με τη διαιτησία, και τα όσα, οργιαστικά, έχουμε δει στις πρώτες επτά «στροφές» του πρωταθλήματος εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του διευθύνοντα συμβούλου του, Μάκη Γκαγκάτση, στο σημερινό Δ.Σ. της Super League , όπου και συζητήθηκε το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Δικέφαλος υπογράμμισε την αναγκαιότητα να πραγματοποιηθεί άμεσα η σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, (ως μόνη αρμόδια για το θέμα της ΚΕΔ πριν την Εκτελεστική Επιτροπή), η οποία κακώς αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, για τον νέο επικεφαλής αλλά και τη σύνθεση της νέας ΚΕΔ. Με την αναβολή της οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν τη δυνατότητα να ζητήσουν την άμεση παραίτηση του υπευθύνου VAR, κ. Κάπελα, που, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, πρέπει να ακολουθήσει τον Μπένετ στην έξοδο.

Παράλληλα, ο Μάκης Γκαγκάτσης, μετά από επικοινωνία του με τον Ιβάν Σαββίδη, έθεσε το θέμα της ανάγκης εγκατάστασης του τρισδιάστατου συστήματος ελέγχου οφσάιντ (που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ του 2022) και το αντίστοιχο goal line technology, για να μειωθεί κι άλλο η πιθανότητα «ανθρώπινου λάθους» στην τοποθέτηση των γραμμών στο VAR. Η Super League από την πλευρά της δεσμεύτηκε να διερευνήσει το κόστος και να αναλάβει την διαπραγμάτευση με την Πολιτεία για την ανάληψη του κόστους εγκατάστασης, ως ένα ακόμη εργαλείο εξάλειψης της καχυποψίας γύρω από το πρωτάθλημα.


Τελευταία νέα

Κούγιας: “Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παίζει… φιλικά”

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον...

Στην ίδια κατηγορία