Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της Άιντραχτ – Γεμίζει η θύρα 8

Δημοφιλή

Οι οπαδοί της Άιντραχτ ετοιμάζονται για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, και η γερμανική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με μια σειρά από οδηγίες, για όσους θα βρεθούν στην Τούμπα. Πιο συγκεκριμένα, οι Γερμανοί τονίζουν ξεκάθαρα ότι τα εισιτήρια που δικαιούνται ως φιλοξενούμενοι έχουν εξαντληθεί, κι έτσι δεν θα υπάρχει εκδοτήριο για να εξυπηρετήσει όσους δεν έχουν.

Παράλληλα υπογραμμίζουν πως δεν θα υπάρχει επίσημο σημείο συνάντησης μέσα στην πόλη, όπως έγινε στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τη Λέφσκι Σόφιας, πέραν του σημείου συγκέντρωσης στο λιμάνι, όπου θα περιμένουν τους οπαδούς της Αίντραχτ για να τους μεταφέρουν απευθείας μπροστά στη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας.

Οι Γερμανοί τονίζουν πως δεν θα επιτραπεί σε κανέναν μεμονωμένο φίλαθλο τους να προσεγγίσει το γήπεδο ακόμα κι αν έχει εισιτήριο, αφού ο μοναδικός τρόπος να μεταφερθούν σε αυτό είναι με τα λεωφορεία. Παράλληλα, ενημερώνουν ότι θα γίνει διπλός έλεγχος εισιτηρίων και των απαραίτητων εγγράφων ταυτοποίησης, όπως και σωματικός έλεγχος, ενώ απαγορεύεται οι Γερμανοί να φέρουν επικίνδυνα αντικείμενα, αλλά και τσάντες, power banks, αναπτήρες και αλκοόλ.

Λίγο αργότερα στην ανακοίνωση, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας ότι «η ελληνική αστυνομία έχει δείξει ότι αντιδρά γρήγορα και σκληρά όταν παραβιάζεται ο νόμος», συνιστώντας να συμπεριφέρονται οι οπαδοί της Άιντραχτ «ψύχραιμα και με σεβασμό στα όργανα της τάξης.


Τελευταία νέα

Nτεσπόντοφ: «Νιώθω ευλογημένος!»

Εντυπωσιασμένος από τη στήριξη του κόσμου και ευλογημένος για τις στιγμές που ζει με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Κίριλ...

Στην ίδια κατηγορία